به گزارش خبرنگار مهر، ابوالحسن شریفی صبح دوشنبه در سفر دادستان کل کشور به ساوه با اشاره به فعالیت مشتمل بر ۴۵ شعبه فعال در بخشهای مختلف در دادگستری و ۵ شعبه در دادسرا اظهار کرد: در دادگستری شهرستان ساوه ۳۲ قاضی در حال قضاوت هستند و ۶۹ نیروی اداری در بخشهای مختلف مشغول خدمت به مردم هستند که از لحاظ قضائی ۷۷ درصد، از لحاظ دادگاه ۵۷ درصد و از لحاظ نیروی اداری ۵۰ درصد چارت سازمانی تکمیل است که لازم است در این خصوص اقداماتی برای حل مشکلات نیروی انسانی پیش بینی شود.
وی افزود: دادگستری ساوه به دلیل استقرار بزرگترین شهرک صنعتی کشور در این شهرستان، تلاشهای زیادی در راستای حل مشکلات صنایع انجام داده به همین منظور جلسات اقتصادی مقاومتی انجام و طی مدت اخیر ۱۳ مصوبه داشته است و تقریباً اجرایی شده است.
شریفی با اشاره به فعالیت شعبه ویژه حل اختلاف صنعتی در شهر صنعتی کاوه گفت: با راه اندازی این شعبه مشکلات قضائی و حقوقی واحدهای تولیدی در مرحله نخست در آن شعبه که متشکل از صاحبان صنایع است مطرح و تلاش میشود پروندهها به صلح و سازش ختم شود.
وی افزود: ورودی پرونده ماهانه در شعب حقوقی بیش از ۲۰۰ پرونده در هر شعبه بوده که در مجموع در شعب حقوقی ساوه ماهانه ۲۵۰۰ پرونده و در بحث کیفری ۱۱۰۰ پرونده وارده داریم اما با استفاده از ظرفیت شورای حل اختلاف، پروندههای مشمول ماده ۱۱ برای حل و فصل به آنجا ارجاع میشود.
شریفی با اشاره به ورود بیش از ۶۰ پرونده به این شعبه در ماه تصریح کرد: با راه اندازی این شعبه ورودی پروندههای صنعتی به شعب ساوه کاهش یافته و تاکنون بیش از ۸۰ درصد این پروندهها به صلح و سازش ختم شده است.
وی کوتاه کردن زمان رسیدگی به پروندهها، استفاده از ظرفیت خیرین برای آزادسازی زندانیان غیر عمد، توجه جدی به حقوق عامه و … از دیگر اقدامات دادگستری شهرستان ساوه عنوان کرد.
محمدرضا سازنده دادستان شهرستان ساوه نیز در این جلسه گفت: یکی از موضوعات و چالشهای موجود موضوعات زیستمحیطی، مشکلات کارگری، استفاده از منابع آب و کمبود شدید منابع آب است که در همین خصوص دستورانی صادر کردیم که تا قبل از پایان سال جاری ۵۰ چاه غیرمجاز مسدود میشود که ۷۳ میلیون مترمکعب در سال کسب آب داریم که در استان رتبه نخست را داریم.
سازنده افزود: علیرغم صنعتی بودن شهرستان ساوه و کاهش معضل بیکاری در این شهرستان، چالشهایی نیز وجود دارد که باید رفع شود.
وی افزود: مشکلات مردم در مسکن ملی ساوه نیز نیازمند اقدامات لازم است تا حدود ۲ هزار خانواری که برای خانهدار شدن در این طرح ثبتنام کردهاند بهزودی صاحبخانه شوند.
نظر شما